Celý svet šalie! Japonský tvarohový koláč cheesecake len s 3 ingredienciami!

chesscake japonsky

Radi jete tvarohový koláč?

 Ak áno, tak tento recept budete milovať!

Keď sa povie cheesecake, predstaví si väčšina z nás niečo sladké, lahodné, krémové, ale tiež tenučkú vrstvu chrumkavého cesta alebo pyré z horúcich malín, ktoré ho často na tanieri sprevádzajú. Nájde sa však aj skupina ľudí, ktorí cheesecake nepoznajú iba z tanierika v cukrárni, ale rozhodli sa vykúzliť ho vo vlastnej kuchyni. Možno ste to práve vy a tak dobre viete, že ste pečením strávili niekoľko hodín, dodržiavali mnoho inštrukcií a nakoniec to možno nevyzeralo tak ako na inšpiratívnom obrázku.

Dnes vám však ponúkame recept, ktorý je jednoduchý nielen preto, že naňho potrebujete iba tri ingrediencie, ale aj vďaka výnimočne nenáročnému postupu. Ideálne pre začiatočníkov, ktorým sa takto určite podarí, ako aj pre pokročilých, ktorí sa natrápili pri klasických receptoch.

Ingrediencie:

  • 3 vajcia,
  • 120 g krémového syra (cream cheese),
  • 120 g bielej čokolády.

Japonský cheesecake

You Might Also Like