Do konzervy som vložila kuracie mäso. O hodinu neskôr som dostala kráľovský pokrm, ktorý sa nedá zohnať v žiadnom supermarkete

masko recept

Dajte ju do plechovej objímky s kuracím mäsom. O hodinu neskôr, dostanete kráľovský pokrm!

Chcete si doma pripraviť delikatesu, ktorá zaberie len 60 minút z vášho života? Potom si vyskúšajte urobiť kuraciu šunku v plechovke! Znie to trochu nezvyčajne, ale v skutočnosti to bude lahôdka.

Toto si určite nekúpite v obchode, pretože domáca šunka neobsahuje žiadne farbivá, konzervačné látky, ochucovadlá a podobne. Mäso bude jemné a diétne, ale ubezpečujeme vás, že nasýti aj hladné žalúdky. Neváhajte a vyskúšajte!

Ingrediencie:

  • 600g kuracích pŕs
  • 1 čajovú lyžičku talianskych byliniek
  • 1 polievková lyžica želatíny
  • 2 strúčiky cesnaku
  • Soľ a mleté čierne korenie (podľa chuti)

Postup:

  1. Mäso si umyte, narežte na malé kúsky, pridajte k nemu želatínu v prášku, bylinky, pretlačený cesnak, čierne mleté korenie a soľ. Všetko premiešajte a nechajte odstáť 20 minút.

куриная ветчина в банке

  1. Mäso vložte do vrecka na pečenie, zviažte ho niťou, dajte do plechovky a dobre pritlačte.

куриная ветчина в банке

  1. Rúru si predhrejte na 190 stupňov a šunku pečte približne 50 minút (závisí to aj od vašej rúry). Pod konzervu si môžete položiť tanier alebo plech na pečenie.

куриная ветчина в банке

  1. Keď je šunka hotová, nechajte ju vychladiť a vložte do chladničky na 12 hodín.

Domáca pochúťka je pripravená! Ak sa vám recept páči, podeľte sa s ním aj s vašimi priateľmi.

куриная ветчина в банке

zdroj: sovkusom.ru

You Might Also Like