Mojej rodine už nechutili klasické zemiaky ako príloha, tak som s nimi skúsila tento netradičný trik, ktorý zožal obrovský úspech

yxcyxaac

Zemiaky sú výborné v akejkoľvek podobe, či už je to vo forme pyré, súčasť guláša alebo do zlatista pripravené z fritézy. Dokonca aj varené v šupke môžu vytvoriť skvelý pokrm, ak k ním pridáte trochu cesnakovej omáčky.

Vzhľadom k tomu, že mnohí ľudia obľubujú smažené zemiaky, ukážeme vám šikovný, trik ako na to. Výsledok vás poteší jemnou chrumkavosťou a príjemnou mäkkosťou!

Postup:

  1. Umyte a olúpte zemiaky.

вкусный картофель

  1. Rozrežte ich na polovicu.

вкусный картофель

  1. Vidličkou poškriabte povrch zemiakov – ich hľuzy naštartujú produkciu šťavy.

вкусный картофель

  1. Osoľte a nechajte pôsobiť 1-2 minúty.

вкусный картофель

  1. Teraz si môžete zemiaky narezať na menšie kúsky a osmažiť.

вкусный картофель

Počas prípravy nezabudnite ku zemiakom pridať vaše obľúbené korenie, cibuľu, čerstvé bylinky a olivový alebo slnečnicový olej. Chrumkavé zemiaky môžete skombinovať takmer s akýmkoľvek jedlom a vaši priatelia sa vám určite poďakujú!

Nezabudnite sa s nimi podeliť o tento článok, možno naopak práve oni vás prekvapia pri najbližšej návšteve.

zdroj: sovkusom.ru

You Might Also Like