Po prečítaní tohto článku už nikdy nevyhodíte šupky z cibule

1

Veľké percento potravín sa hádže do koša.

1

Čo je ešte horšie, ľudia vyhadzujú najzdravšie a najchutnejšie časti  potravín, a len nepatrné percento  z nich skončí ako kompost.

Šupky z ovocia a zeleniny sú najbohatšie  na živiny.Samozrejme to neplatí o šupke z cibule, tie sú neni jedlé,ale obsahujú účinné látky.

Vonkajšie vrstvy cibule sú bohaté zdroje flavonoidov a zvlášť quercetínu. Ide o veľmi silný antioxidant s protizápalovými účinkami. znižujú vysoký krvný tlak a zabraňujjú arterioskleróze, majú antibakteriálne vlastnosti, znižujú hladinu cukru v krvi, ničia rakovinové bunky, zastavia krvácanie z nosa a dodajú Vášmu imunitnému systému správne množstvo vitamínu C.

zdroj: http://www.healthiswealthofheart.com/

You Might Also Like