Zabudnite na obyčajné sendviče. Keď vyskúšate tento recept, nebudete už chcieť nič iné

bochnik

Mnoho z nás si na večeru pripravuje obložené chlebíky, a teda sendviče. Tento recept vám poskytne inšpiráciu na geniálnu večeru , ktorú pripravíte za pár minút. Stačí, ak naplníte bochník čímkoľvek, čo máte radi a výsledok bude vždy stáť za to.

Budete potrebovať:

okrúhly bochník chleba
majonéza alebo kyslá smotana
1 cibuľa
horčica
kečup
saláma
šunka, poprípade slaninka
tvrdý syr
čínska kapusta
paradajky
paprika

Postup:

Z bochníka najskôr odrežeme vrchnú časť a vydlabeme vnútro. Striedku si odložíme bokom, pretože ju ešte budeme potrebovať.

bochnik1

sovkusom.ru

Na spodok naukladáme salámu a pridáme majonézu, kyslú smotanu, či syr v črievku. Pomocou lyžice majonézu roztrieme.

bochnik2

sovkusom.ru

Pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu.

bochnik3

sovkusom.ru

Ďalej pridáme striedku, ktorú rozmrvíme po celom povrchu. Potrieme ju horčicou.

bochnik4

sovkusom.ru

Tí, ktorí majú radi pikantnú chuť, môžu pridať chilli papričky. Mäsožravci pridajú šunku alebo slaninku.

bochnik5

sovkusom.ru

Ďalšia vrstva je kečup a hneď za ním čínska kapusta.

bochnik6

sovkusom.ru

V ďalšej vrstve pridáme nakrájané paradajky a tvrdý syr.

bochnik7

sovkusom.ru

Na záver ešte pridáme šunku a kečup, horčicu, alebo majonézu.

bochnik8

sovkusom.ru

Bochník zakryjeme vrchnou časťou a zabalíme do alobalu. Pečieme na 150 stupňoch približne 30 minút.

bochnik9

sovkusom.ru

Nakrájame a môžeme podávať. Dobrú chuť.

bochnik10

sovkusom.ru

zdroj:sovkusom.ru

You Might Also Like